Eem ’78 V18 1

De meiden van de V18 hebben de eerste helft van dit seizoen al veel meegemaakt. Hans Kuipers is de coach geworden en ik ben aangesloten als assistent trainer. De eerste wedstrijd van het seizoen werd gewonnen, maar net als bij NBA teams of clubs in de Eredivisie verandert er van alles wanneer er niet wordt gewonnen.

Oktober was dan ook zo’n maand waarin winst een vage droom was. De Pioneers, Cangeroes èn Archipel lieten de meiden met verlies zitten, en daar bovenop kwam ook nog een transfer. Een van de speelsters op center/forward positie stapte over naar de Dunckers.

Coach Hans veranderde vervolgens het aanvalssysteem en ik kwam vanaf dat moment bij de wedstrijden helpen met morele ondersteuning. Ik werd getuige van een prachtige overwinning op de inmiddels koploopsters uit Almere (Pioneers) en een monsterzege op Archipel. Ondertussen is er versterking in het team bijgekomen waarmee de V18 nu acht meiden sterk is.

Kom erbij!

Dat is een mooi aantal, maar net als met winst, is er ook zeker ruimte voor meer speelsters! Ken jij de ideale kandidate, laat dan van je horen. Hans zit nu bij de telefoon om tips en aanmeldingen in ontvangst te nemen.

Trainer(s):
Hans Kuipers
Ti Vargas Grin

Trainingstijden: klik hier

Spelerslijst V18 1