Contributie

De contributie is afhankelijk van je leeftijd en of je competitie speelt of niet. In de contributie zit onder andere de contributie aan de Nederlandse Basketball Bond verwerkt en de zaalhuur in het Huis van Eemnes.

Leeftijd (team)
Competitie
Niet-competitie
X8-X10-X12€ 265,-€ 230,-
U14-U16-U18-U20€ 285,-€ 230,-
U22-Senioren€ 305,-€ 230,-
Aangepast sporten€ 150,-

(Na goedkeuring tijdens de ALV, 5 juli 2023)

Is er thuis weinig of geen geld voor sporten? DE GEMEENTE HELPT JE HIERBIJ.

Sporten is voor kinderen heel belangrijk. Voor kinderen uit financieel minder draagkrachtige gezinnen biedt het Jeugdsportfonds de mogelijkheid om te sporten bij een sportvereniging. De BEL-gemeenten bemiddelen hierin en zo kan bijvoorbeeld de contributie worden betaald. Meer informatie over de voorwaarden en het aanvragen vind je HIER.

Ben jij 18 jaar of ouder en blijft er geen geld over om mee te doen aan activiteiten als zwemles, muziekles, fitness, voetbal, theater- of dansles? Het Volwassenenfonds Sport & Cultuur zorgt ervoor dat het lesgeld en/of materialen worden betaald voor volwassenen die leven rond het bestaansminimum. Lees HIER de voorwaarden om een aanvraag te doen en contactgegevens van de intermediairs in de BEL gemeenten.

 

N.B. Indien het lidmaatschap na 1 december wordt aangegaan, is het lid contributie verschuldigd voor de nog resterende maanden van het lopende basketbalseizoen volgens de onderstaande tabel.

Inschrijving in Te betalen
Augustus t/m november 100%
December / januari 75%
Februari / maart 50%
Vanaf april 25%

 

Het wedstrijdtenue kan gehuurd of gekocht worden. Lees meer informatie op de Wedstrijdtenuepagina.

 

Lid worden / inschrijven