Shoppen

Het kost je helemaal niets!

Doe je vaak aankopen op internet? Boek je je tickets online of bestel je wel eens pizza online?  Wist je dat je Eem ’78 dan gratis kunt steunen waardoor alle leden van Eem ’78 mee kunnen profiteren?

We werken nu samen met SponsorKliks waarmee online shoppers ons eenvoudig en gratis kunnen steunen. Met dat geld kunnen we (nieuw) materiaal kopen voor de teams en kunnen we leuke evenementen organiseren zoals het oliebollentoernooi en het Sinterklaasfeest. Ook is door iedereen te zien wat te opbrengst tot nog toe is. 

Alle belangrijkste winkels doen mee!

Koop je iets via de button van één van de meer dan 300 aangesloten winkels, dan kost het jou niets extra maar Eem ’78 krijgt 75% van de commissie. Reserveer je bij een restaurant of bestel je online een pizza via o.a. Thuisbezorgd of  Domino’s Pizza dan ontvangt Eem ’78 €0,75 tot €1,- in de kas. Bij reizen boeken kan dit zelfs oplopen tot tientallen euro’s! En nogmaals, het kost niets extra! 

Hoe werkt het?

Als je op de button van Sponsorkliks klikt, komt je op de Eem ’78 pagina op de site van Sponsorkliks. Daar kun je de onlinewinkel zoeken waar jij een aankoop wil doen, zoals de MediaMarkt, Expedia, Aliexpress, KLM, Wehkamp, Bol.com en AH.nl. Als je op de button van de winkel klikt kom je gewoon op de website van de winkel. Als dank voor het doorklikken ontvangt Eem ’78 dus een kleine vergoeding.

Vertel het ook aan je vrienden en familie want alle kleine beetjes helpen. 

Klik op onderstaande button om onze sponsorkliks-shop te bezoeken en steun je club door daar iets te kopen!

Let op:  niet met de winkel-apps!
Als je op je smartphone of tablet doorlinkt naar de app van de winkel, wordt de bestelling niet geregistreerd bij Sponsorkliks. Dus probeer in je browser de aankoop te doen!