Eem ’78 M14 1

Dit seizoen heeft een groot deel van de X12-groep, samen met mezelf als coach, de stap gezet naar de M14-ploeg. De samensmelting met de 3 overgebleven M14-jongens van vorig jaar verliep vlot en de ploeg heeft elkaar vanaf de eerste training heel snel gevonden. Dit ploegje M14-boys is een plezier om te coachen en te zien spelen.

Enkele feiten op een rijtje:

× We hebben dit seizoen nog geen enkele wedstrijd verloren.

× We zijn nog geen enkele wedstrijd op achterstand gekomen. Steeds namen we het heft in eigen handen. En als het wat moeilijker werd, vonden de jongens altijd ergens extra energie en drive om een versnelling hoger te gaan spelen.

× Onze tegenstanders hebben nooit meer dan 38 punten tegen kunnen scoren. D.w.z. dat onze defense er dit jaar meer dan ooit staat en veel vorderingen heeft gemaakt.

× Onze hoogste score was 14 -108! Alhoewel deze score nog steeds niet officieel is gemaakt door de NBB! Wanneer gaat dat nu eindelijk gebeuren?

× Iedereen heeft al gescoord in de wedstrijden.

Tot slot nog nog een woordje van de coach aan zijn spelers:

Ik weet dat ik veel van jullie vraag, week na week, op training en op de wedstrijden. Daar is een reden voor! In dit ploegje zit echt veel en goed potentieel en daar geloof ik in. De sterkte van ons team zal ik eens samenvatten met de woorden die andere coaches vaak na een wedstrijd (die we van hun gewonnen hebben😊) tegen mij komen zeggen:

  • · “Je hebt daar een goed ploegje staan zeg!”
  • . “Wat spelen die jongens lekker samen!”
  • . “Jullie spelen een hoog tempo en vinden elkaar goed op het veld.”
  • · “Jullie hebben veel lol samen (op en naast het veld). Mooi om te zien.”
  • · “Er zit wel discipline in dat groepje van je!”

Beter kan ik het niet samenvatten. Dit zijn jullie: een H-ECHTE leuke groep! En we gaan er week na week verder aan bouwen. Afgesproken?!

Coach Wim

Trainer(s):
Wim Roels

Trainingstijden: klik hier