Eem ’78 X12

Kampioen NBB 6E KLASSE – 2E HELFT 2018-2019 POULE C!!!

In het seizoen 2017-2018 heeft Eem ’78 gelukkig heel veel nieuwe jonge spelers mogen begroeten die het X12 team kwamen versterken. Het waren er uiteindelijk zo veel dat besloten is om in het nieuwe seizoen het team te splitsen in een X10 en een X12 team. Wim Roels stapt over van het U14 team naar de X12. Ook al zijn de spelers van de X12 de benjamins van de club,  de meesten hebben al heel veel wedstrijden in de benen en weten wat winnen is!

 

Kinderen (ook meisjes zijn van harte welkom!) van 10 tot 12 jaar die zich bij onze club aanmelden, trainen met dit team mee. Wanneer hij of zij het wil en de coach verwacht dat deze speler de competitie aankan, gaat de speler ook wedstrijden spelen. En we kunnen nog wel nieuwe spelers gebruiken!

Het team speelt in een eigen regionale competitie, regio Eemland. Op de website van de competitie (zie hieronder) kan je het wedstrijdschema raadplegen en de uitslagen en de stand bekijken.  Voor de X12 hanteert de bond afwijkend regels, de zogenaamde miniregels. Deze zijn HIER te bekijken.

De spelers vinden het ontzettend leuk wanneer er (veel) publiek komt kijken bij de wedstrijden. Dus kom een keertje langs!

Trainer(s):
Wim Roels
Seth Hilbrands

Trainingstijden: klik hier

 

Uitslagen