Algemene Ledenvergadering 2023

Gisteravond werd de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering gehouden in het Huis van Eemnes. Helaas was de opkomst gering. Tijdens de vergadering werd de jaarrekening gepresenteerd en goedgekeurd, maar ook de begroting voor het komende jaar waarin we te maken hebben met een lichte stijging van de contributie als gevolg van de verhoging van de NBB-contributie en de zaalhuur.

Tijdens deze vergadering namen we afscheid van twee bestuursleden.

Na tien (!) jaar in het bestuur te hebben gezeten nam Miranda afscheid van onze club. Voorzitter Hans benadrukte nogmaals dat de club, maar ook hij, enorm kon vertrouwen op de kennis en betrokkenheid van Miranda. Zij hield bijna in haar eentje de club draaiende. Miranda heeft haar stokje overgedragen aan Ernst-Jan.

Daarnaast nam ook Patrick afscheid van de club die drie jaar lang als penningmeester in het bestuur heeft gezeten. Zijn taken worden nu door Robin overgenomen. Nogmaals bedankt voor jullie inzet en enthousiasme! We gaan jullie zeker missen!

Op de foto van links naar rechts de kersverse secretaris Ernst-Jan, voorzitter Hans, wedstrijdsecretaris Edwin en penningmeester Robin.

We hopen natuurlijk dat volgend jaar de opkomst een stuk hoger ligt.