Geen basketbal tijdens lockdown

We zitten nu inmiddels twee weken in de laatste lockdown om het corona-virus in te dammen. Dat betekent veel thuis zitten en heel weinig basketballen.

Zoals bekend geldt de lockdown in elk geval tot en met 19 januari 2021. Dit betekent helaas dat wij gedurende deze periode ook niet mogen trainen en wedstrijden spelen. Het Huis van Eemnes is dan ook gesloten.

We hopen dat we de trainingen vanaf donderdag 21 januari 2021 weer mogen hervatten. De eerste wedstrijden van de tweede seizoenshelft staan op dit moment ingepland vanaf het weekend van 23 en 24 januari. De wedstrijden van de eerste twee speelweekenden van het nieuwe jaar (weekenden van 9 en 16 januari) zullen worden verplaatst naar het weekend van 24 april en 15 mei. Mochten er i.v.m. de corona-maatregelen wedstrijden worden afgezegd dan zullen deze, voor zover mogelijk, worden ingehaald vanaf het weekend van 22 mei. Het wedstrijdseizoen loopt dus langer door dan normaal, dit kan zijn tot eind juni.

Laten we hopen dat het aantal corona-besmettingen snel minder wordt zodat de trainingen en wedstrijden opgestart kunnen worden.