Burgemeester van Benthem overhandigt nieuwe tenue van basketbalvereniging Eem'78 met shirtsponsor WRC Reizen

Geslaagd jubileumfeest Eem ’78

Afgelopen zaterdag, 8 september, vierde basketbalvereniging Eem ’78 uit Eemnes haar 40-jarig jubileum. Meer dan 30 leden kwamen af op de sportieve middag in de Hilt en daarna kwamen zo’n 100 leden en familie naar de barbecue in een mooi aangeklede bedrijfshal op het industrieterrein.

De avond werd geopend met de presentatie van het nieuwe logo van Eem ’78 door voorzitter Hans Kuipers. Daarna feliciteerde burgemeester Roland van Benthem de club met haar jubileum en gaf een korte voordracht over de geschiedenis van Eem ’78. Vervolgens presenteerde hij samen met Ruud Kruis, die met zijn bedrijf WRC Reizen de komende jaren hoofdsponsor is, het eerste exemplaar van het nieuwe tenue aan voorzitter Kuipers.

Als laatste bracht vicevoorzitter van de Nederlandse Basketball Bond, Jelle Witvoet, de felicitaties over namens de Bond en benadrukte dat het zo belangrijk is dat vrijwilligers zich blijven inzetten voor een club als Eem ’78.

De avond werd gevuld met een hapje en een drankje, afgewisseld met een loterij en een veiling met prijzen die door de lokale middenstand ter beschikking waren gesteld.  De jonge leden gooiden uiteraard nog een bal in het net of maakten een dansje op de dansvloer. De organisatie en de leden van Eem ’78 kijken dan ook terug op een meer dan geslaagd feest.

Foto’s van dit feest zijn terug te zien op DEZE pagina.