M16 winterkampioen!

Ongeslagen kampioen. Een prestatie die niet voor velen is weggelegd. Maar, de jongens van de M16 hebben het geflikt. Met de nieuwe coaches Dmitry en Jasper hebben de jongens geweldige resultaten geboekt. Naar aanvang van de wedstrijd van afgelopen zaterdag tegen SVO waren de jongens al kampioen. Dit betekende echter niet dat ze met een mindere instelling deze wedstrijd ingingen. Tegen SVO begonnen de jongens gelijk erg fel. Met de full-court verdediging liepen ze al gauw uit naar een mooie voorsprong. Daarbij werden er deze wedstrijd erg veel driepunters geraakt, waardoor de score snel opliep. Bij rust was de stand 60-18, een goede voorsprong die in de tweede helft niet meer weggegeven zou worden. De score liep steeds verder op, met het eindelijke resultaat van 113-38. Een super resultaat, wat een bekroning op het foutloze seizoen betekende. Volgende seizoenshelft gaat het team een klasse omhoog: van 3de naar 2de klasse. Een nieuwe uitdaging voor een team vol met potentie!