Eem ’78 X10

De X10 is een spiksplinternieuw team met spelers die in het seizoen 2017-2018 nog bij de X12 zaten. In dit team zitten de spelers die 10 jaar oud of jonger zijn.  Het is fijn dat we hiermee een volwaardig team hebben kunnen samenstellen zodat ze ook in de Eemlandcompetitie kunnen laten zien wat ze waard zijn. Want jong geleerd is oud gedaan!

X10

Kinderen onder de 10 jaar die zich bij onze club aanmelden, trainen met dit team mee. Wanneer hij of zij het wil en de coach verwacht dat deze speler de competitie aankan, gaat de speler ook wedstrijden spelen. En we kunnen nog wel nieuwe spelers gebruiken!

Het team speelt in een eigen regionale competitie, regio Eemland. Op de website van de competitie (zie hieronder) kan je het wedstrijdschema raadplegen en de uitslagen en de stand bekijken.

Voor de X10 hanteert de bond afwijkend regels, de zogenaamde miniregels. Deze zijn HIER te raadplegen. Dit is voor de spelers, ouders en publiek leuk en handig om te lezen.

De spelers vinden het ontzettend leuk wanneer er (veel) publiek komt kijken bij de wedstrijden. Dus kom een keertje langs!

Trainer(s):
Patrick Hartog
Tom de Valk

Trainingstijden: klik hier

Spelersteam X10