Trainingen zijn weer gestart

Tijdens de persconferentie van 14 januari is de lockdown voor de sport deels opgeheven en mogen de trainingen weer hervat worden, waarbij er geen restricties zijn voor wat betreft trainingstijden en groepsgrootte.

De trainingen worden weer hervat op onderstaande dagen en tijden:

M14: vrijdag van 18.00 uur – 19.30 uur.
Extra training M14: maandag van 17.00 uur – 18.00 uur.
M16: vrijdag van 19.30 uur – 21.00 uur.

Het spelen van wedstrijden is t/m 25 januari helaas nog niet toegestaan. Aangezien we op dit moment nog niet weten wanneer dit wel weer mag, is het nog niet mogelijk om een wedstrijdschema te versturen. We hopen dat we tijdens de persconferentie van 25 januari hier meer duidelijkheid over zullen krijgen. Het is mogelijk dat er vanaf zaterdag 29 januari weer wedstrijden mogen worden gespeeld. Houd hier alvast rekening mee en ook dat je wellicht ingedeeld zal gaan worden om te tafelen of te fluiten. Het wedstrijdseizoen loopt door alle verschuivingen langer door dan normaal, dit kan zijn tot eind juni. Kijk hiervoor in de Basketball.nl app.

We hopen dat ook de maatregelen voor het spelen van wedstrijden snel weer versoepeld worden en dat we vanaf het weekend van 29 en 30 januari kunnen gaan starten met de wedstrijden van de tweede seizoenshelft.