M22 kampioen

Zaterdag 6 april speelde de M22 de beslissende wedstrijd tegen BV Leiderdorp dat tot op dat moment net zoveel wedstrijden gewonnen als onze mannen.

In de eerste periode zette Eem’78 al een kleine voorsprong neer dat gedurende de wedstrijd langzaam maar zeker uitbreidde. In het begin leek het nog een rustige wedstrijd maar de gemoederen liepen toch wel op. Het aantal fysieke contactmomenten waren op een gegeven moment bijna niet meer te tellen. Desondanks bleef het een sportieve wedstrijd waarbij alle spelers van Eem’78 hun meerwaarde konden bewijzen. Het was ook leuk om te zien hoe veel familieleden, vrienden en leden op de wedstrijd af waren gekomen om de mannen aan te moedigen.

En het heeft geholpen, want toen rond half tien het eindsignaal klonk, was het verschil overduidelijk te zien op het scorebord: 66-48. Met deze winst kan Eem’78, met nog één wedstrijd te gaan, het kampioenschap niet meer ontgaan. Vandaar dat de mannen na afloop in het zonnetje werden gezet en getrakteerd werden met een beker en voor alle mannen een lintje.

Gefeliciteerd, mannen!