Word fit met het Eem’78 Basketbal Fit Programma!

Eem’78 introduceert nieuwe bewegingsvorm vanaf 1 september

Nieuw dit seizoen is het Eem’78 Basketbal Fit Programma.

Dat is een speciaal ontwikkeld sportprogramma om aan conditie en kracht te werken met behulp van basketbalattributen en -oefeningen. Dit programma wordt zes weken lang vanaf 1 september op dinsdagavond van 18:30 tot 19:30 aangeboden in het Huis van Eemnes en is bedoeld voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe manier om zichzelf sportief uit te dagen.

Twee ervaren trainers ontwikkelden afgelopen zomer een nieuw concept waarin conditie en kracht centraal staan. In eerste instantie bedoeld om basketballers in korte tijd klaar te stomen voor de start van de competitie. Maar het blijkt ook uitermate geschikt voor mensen zonder basketbalervaring die aan conditie en kracht willen werken zonder meteen lid te worden van een fitnessclub of bootcamp.

Daarom start Eem’78 op 1 september met een try-out van zes weken voor 12 deelnemers van 13 jaar en ouder tegen een speciale introductieprijs van €35. Leden van Eem ’78 krijgen €5 korting.

Inschrijven kan via deze LINK.

VOL = VOL

Het Huis van Eemnes is door de ruime opzet en goede ventilatie de ideale plek om veilig binnen te sporten. Desalniettemin gelden ook hier de hygiëneregels van het RIVM:

  • Heb je klachten? Blijf thuis en laat je testen
  • Houd anderhalve meter afstand (uitzondering tijdens het sporten zelf)
  • Vermijd drukte
  • Was je handen

Vragen over het Eem’78 Basketbal Fit Programma? Mail naar basketbalfit@eem78.nl

#staysafe #stayfit #basketbalfit