Eem ’78 MSE 1

Op het moment van dit schrijven is het nieuwe seizoen voor basketballievend Eem’78 alweer een eind onderweg. De uitslagen van de eerste wedstrijden voldeden volkomen aan wat men van de seniore garde mag verwachten: een beetje traag en sloom van start, maar niet te stuiten wanneer ze eenmaal op stoom zijn.

 

MSE

 

De scores reflecteerden dan ook de plotselinge ommekeer van telkens ‘net niet’ naar een ‘overtuigend wel’. Na een moeizame start, waarbij het moeilijk was om een volledig team te vormen bij trainingen en wedstrijden, zien we nu, met hulp van een serie powerclinics van mastercoach Koy en misschien ook wel dat we eindelijk nieuwe ballen hebben in de zaal, dat zelfs de M20 graag een vast onderdeel uitmaakt van dit groepje bejaarden.

Met of zonder blessures spelen de M20’ers, inmiddels zelf nu al ook oude jongeren of jonge senioren 😊 graag mee en groeien we gezamenlijk van team-verband tot echt team-work . Enigszins met/door hun hulp komen we steeds dichter bij de barrière van een wedstrijd winnen met triple-digit scores!!!

Al bij al lukt het ons dit keer meer plezier en betere resultaten te boeken, op naar welverdiende winterrust, en op naar een nog betere 2de helft vh seizoen!  Go-Eem-Go!

Martijn

Trainingstijden: klik hier

 

Uitslagen